header locatie

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa locuiesti intr-o zona linistita, fara sa pleci din Romania? In sfarsit, visul tau va deveni realitate.

DACA doresti sa gasesti un concept unic de viata dedicat celor care stiu sa aleaga un stil de viata raportat la nevoile prezentului intr-o locuinta cu un stil de abordare distinct prin locatia aleasa si arhitectura, daca vrei o locuinta deosebita la CASĂ NOUĂ  , by ART RESIDENCE DVELOPMENT vei gasi solutia.
Pentru cei care tin la intimitatea caminului alaturi de familie, acum pot alege sa traiasca o permanenta vacanta intr-una din zonele rezidentiale cele mai cunosute ale IASULUI.

CASĂ NOUĂ  reprezinta un stil de viata exclusivist si privat pentru cei care pun pe primul loc confortul absolut, in fiecare detaliu. Echipa ART RESIDENCE DEVELOPMENT societate romaneasca, specializata de multi ani in dezvoltarea imobiliara, va propune o noua viziune asupra confortului adaptata la nevoile zilnice.

OBIECTIVE TURISTICE
Palatul Culturii – Mitropolia Moldovei si Bucovinei – Teatrul National – Palatul Roznovanu – Manastirea „Sf. Trei Ierarhi” – Casa Dosoftei – Biserica „Sf. Nicolae Domnesc” – Biserica Barboi – Manastirea Golia – Biblioteca Centrala Universitara – Universitatea Al. I. Cuza – Parcul Copou – Gradina Botanica – Manastirea Cetatuia – Bojdeuca Ion Creanga

Timp liber

Municipiul Iasi numara in prezent circa 500.000 de locuitori si peste 80.000 de studenti care fac ca acest oras sa fie cel mai tanar si cel mai dinamic din Romania.
Prin imediata vecinatate a imobilului Casa Noua 1 drumul intersecteaza drumul national DN24 ce leaga capitala Moldovei, Iasi de capitala Romaniei, Bucuresti (415 Km).
DN24 ofera acces catre zonele industriale, marile centre comerciale si universitati.
Amplasamentul pe colina Bucium, in vecinatatea numeroaselor hoteluri, restaurante si pensiuni dotate cu piscine si patinoar, cu cele mai frumoase privelişti din imprejurimile oraşului Iaşi, sau amplasamentele din cartierele Canta si Nicolina 1,  reprezintă locul ideal unde vă puteţi petrece timpul liber sau activităţile in interes de serviciu intr-un cadru primitor, relaxant şi elegant.
Intr-un cuvant tot ce ai nevoie aproape de casa ta!