Posted on iun. 20, 2014 | 0 comments

Vesti bune pentru proprietarii de apartamente in Iasi-Bucium!
Acum puteti ajunge in numai cateva minute din orice zona a Iasului direct la blocul Casa Noua , in noul dvs. apartament cu 1 , 2 sau 3 camere! Lucrarile de la reteaua de canalizare din zona Bucium sunt pe punctul de a fi finalizate. In etapa imediat urmatoare se asteapta demararea lucrarilor pentru repararea si asfaltarea drumului din Iași, Str. Visan, unde se afla amplasat blocul CASA NOUA, imobil unde sunt disponibile apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere si apartamente de lux (tip penthouse) la preturi competitive si care lanseaza periodic pe piata oferte la apartamente noi mobilate de nerefuzat .

iasi-blocuri-noi

Desi este un drum de piatra, strada Visan este una din cele mai cunoscute in Primaria Iasi,  intrucat aceasta poarta  responsabilitatea pentru modernizarea strazii Visan din Bucium. Municipalitatea ieseana le-a promis recent locatarilor din zona ca strada va fi asfaltata dupa finalizarea lucrarilor la reteaua de canalizare din cadrul proiectului de extindere al APAVITAL SA Iasi.

Intr-un final a fost realizat proiectul pentru modernizarea strazii prin care  municipalitatea a inclus strada Visan in programul de proiectare a strazilor din orasul Iasi. In prezent, licitatia este finalizata. Primaria Iasi va interveni in perioada urmatoare, atunci cand vremea o va permite, cu piatra sparta, ca solutie temporara, pana la inceperea investitiilor preconizate, sustin reprezentantii municipalitatii. Desemenea Consiliul Judetean a scos la licitatie   traseul de maxi-taxi pe ruta Iasi – Visan si retur inca de la incepul anului de cand au inceput sa circule aceste mijloace de transport in comun.