HEADER CONCEPTComplexul rezidential CASĂ NOUĂ aduna in acelasi loc toate calitatile unui spatiu european: armonie, spatiu, zone verzi si acces la zonele centrale ale orasului in imediata vecintate.Constrcutiile noastre vor garanta o investitie de mare valoare de piata, prestigiu si sigura in timp.

Imobilele Casa Noua 1, Casa Noua 2 si Casa Noua 3 se intind pe o suprafata de 1100 -1950 mp si au in total  cate 24, 25 si 26 de unitati dispuse pe  cate 4 sau 5 nivele cu terase retrase. Securitatea rezidentilor este  asigurata de un sistem de acces electronic sau de interfonul cladirii.  Apartamentele noi CASĂ NOUĂ  au  cate 5 sau  6 apartamente pe etaj, iar fiecare apartament este partitionat inteligent, cu spatii generoase inundate de lumina naturala si cu vedere panoramica.

CASĂ NOUĂ  ofera la vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere, atat cu plata cash cat si prin programul prima casa sau orice alt tip de credit. Deoarece sunt apartamente noi  finalizate „la gri”  sau in curs de finalizare, viitorul proprietar are posibilitatea de a  opta pentru detalii de finisaj.

Suprafata apartamentelor

Casa noua 1 – Bucium Casa Noua 3 – Nicolina 1
Penthouse 135 mp  utili 2 camere: 43 mp utili+terasa
cu terasa generoasa, vedere panoramica 2 camere: 50 mp utili+balcon
  2 camere: 54 mp utili+balcon
  3 camere : 75 mp utili+balcon