BLOC OVIDIU  este situat in cartierul iesean Nicolina, ferit de zgomotul traficului intens de pe arterele principale, fiind format din 72 de apartamente, configurate cu 1, 2, respectiv 3 camere cat si apartamente de tip penthouse si o parcare subterana cu 23 de locuri.

Proiectul imbina cele mai moderne tehnologii si practici de constructie, oferindu-va conditii excelente si un nivel sporit de confort, proiectul fiind elaborat de catre cei mai buni specialisti ai nostri.

Constructia are o structura din beton armat cu diafragme rezistente la cutremur, etajele fiind despartite de plansee din beton armat. In constructia lucrarii a fost folosit beton de clasa superioara, impermeabil, garantia constructiei fiind de 100 de ani.

Peretii interiori sunt realizati din BCA intre apartamente cu izolatie fonica si gips carton in interiorul apartamentelor cu structura metalica si izolatie fonica (vata minerala).

Timplaria exterioara este executata din PVC (SCHUKO) prevazuta cu 5 camere, cu un nivel ridicat de protectie termica si fonica. Gresia faianta si obiectele sanitare provin din import (Spania, Italia).

Lifturile produse de Schindler permit si accesul persoanelor cu deficiente, sunt cu acces direct din parcarea subterana si au statii la fiecare etaj.

Centralele termice ARISTON in fiecare apartament asigura un grad sporit de confort pentru locuitorii complexului. Distribuirea agentului termic in interiorul apartamentelor se realizeaza prin conducte REHAU (garantate 50 ani de catre producatorul german) agrementate pentru instalatiile termice.

Climatizarea a fost realizata cu aparate simple sau multisplit de aer conditionat.

Contorizarea se va face separat pentru fiecare apartament atat pentru energia electrica cat si pentru apa si gazele naturale combustibile in spatii tehnice special amenajate, securizate pentru a asigura un maxim de confort locatarilor.
Imagini

BLOC EMIL HONORIU  este situat in Iasi, zona Nicolina – CUG – ROND VECHI, in imediata apropiere a hipermarketului Selgros, aproape de principalele puncte de referinta (scoala, gradinita, piata agroalimentara, policlinica, biserica, etc. ), in zona complet urbanizata si cu acces facil la toate mijloacele de transport in comun.

Proiectul cuprinde 32 de apartamente de 2 camere, bine dimensionate si compartimentate, atent finisate.

Constructia a fost relizata pe o fundatie din beton armat realizandu-se astfel o buna protectie impotriva inghetului. Zidaria este realizata din caramida portanta cu samburi si centuri din beton armat. Sarpanta acoperisului s-a realizat din lemn de rasinoase. „Cladirea la rosu” cuprinde: fundatia, ridicarea peretilor din zidarie, planseul din beton armat, realizarea acoperisului fara partea exterioara (tigla, sindrila).
„Constructia la cheie” include pe langa etapele constructiei la rosu, urmatoarele: finisajele interioare si exterioare, instalatiile sanitare, termice si electrice complete, tamplaria exterioara si interioara, placarea pardoselilor cu gresie sau parchet, placarea cu faianta, zugravelile si montajul partii exterioare a acoperisului (montajul tiglei sau sindrilei si elementelor pluviale).
In apartamente sunt montate produse de import:
gresie si faianta marca KAI Ceramicde la KAI Group – cel mai mare producator de placi ceramice din Europa de Est
Centrale termice marca ARISTON
Tamplarie REHAU executata de Termoplast Producatorul nr. 1 REHAU – in zona Moldovei
Vopsele si tencuieli marca KÖBER – firma ce are un istoric de 20 de ani pe piata româneasca.

Apartamentele sunt generoase, cu suprafete cuprinse intre 46 si 49mp utili, sunt distribuite, cate 8 unitati locative pe nivel.

Imagini