Plecand de la acelasi concept, imbinand experienta acumulata in cei 7 ani de-a lungul carora am dezvoltat rand pe rand proiectele Bloc Ovidiu si Bloc Emil Honoriu ,Casa Noua 1 am lansat in toamna acestui an  alte doua 2 proiecte imobiliareCASĂ NOUĂ 2 si  CASĂ NOUĂ 3.
Blocurile CASA NOUA din punct de vedere constructiv sunt  structuri din beton armat cu cadre lamerare, beton de clasa superioara pentru cladirile cu regim special (hidrocentrale centrale nucleare). Avantajul  acestei structura de rezistenta consta in   cadrele lamelare care  urmaresc conturul constructiei, oferind un confort estetic.
Pentru o siguranta sporita la proiectul CASA NOUA 1 a stabilitatii versantului s-a realizat o retea de 30 de stalpi forati  la 10 m adancime, cu diametrul de 60 cm .
Cladirile in sine sunt construite dupa riguroase standarde de protectie seismica, impotriva incendiilor sau a altor evenimente neplacute astfel:
Structura de rezistenta este compusa din: stalpi lamelari, grinzi si plansee din beton armat dimensionate in conformitate cu legislatia si  noile normativele in vigoare.
 La blocul CASA NOUA 1 intreg parterul este realizat din diafragme de beton pentru un nivel ridicat de confort la sesism.
Pentru o protectie maxima impotriva infiltratiilor s-au realizat drenuri perimetrale..

Inchiderile exterioare  ale blocurilor de acest tip sunt din zidarie de BCA YTONG izolata cu polistiren de 10 cm grosime si finisata cu tencuiala decorativa.
Compartimentarile interioare sunt realizate din pereti de 10cm resp. 20 cm grosime precum si din zidarie BCA, si dupa caz din rigips.

La toate constructiile noastre  necesarul de caldura al fiecarui apartament este asigurat de centrala termica individuala cu gaze naturale amplasata in fiecare locuinta.
Alimentarea cu apa a blocurilor este asigurata din reteaua de apa a orasului, prin intermediul unui bransament, prevazut cu un camin de apometru. Imobilele de locuinte sunt prevazute cu distribuitoare si contoare pentru apa rece pentru fiecare apartament.
Receptorii de energie electrica vor fi alimentati de la tablourile standard ELECTRICA. Instalatiile electrice nu prezinta pericol de incendiu fiind executate cu conductoare din cupru protejate in tuburi din PVC montate ingropat in elementele de constructie incombustibile; toate aparatele sunt omologate. Instalatiile electrice sunt:
– instalatii electrice de iluminat si prize in fiecare apartament.
– instalatii electrice de curenti slabi pentru fiecare locuinta pentru telefonie/receptie si distributie programe TV/internet;
– instalatii de protectie electrocutari, priza pamant si paratrasnet;
– instalatia de interfon.
Circuitele de iluminat sunt protejate la plecarea din tabloul electric cu intrerupatoare automate, conform schemelor electrice si specificatiilor de aparataj. Circuitele de iluminat sunt realizate cu conductoare de cupru cu izolatie; acestea sunt executate mascat in peretii apartamentelor si ingropate in tencuiala. Conductoarele sunt montate protejat impotriva deteriorarii mecanice in tuburi de protectie din PVC.

STADIUL CONSTRUCTIEI CASA NOUA 2-CANTA – IN DERULARE :
ZIDARIE PARTER BLOC CASA NOUA 2 – decembrie 2014


PLACA PESTE PARTER BLOC CASA NOUA 2 – noiemb 2014


ZIDARIE PARTER BLOC CASA NOUA 2 – noiemb 2014

 

FUNDATIE BLOC CASA NOUA 2 – sept 2014

 

STADIUL CONSTRUCTIEI CASA NOUA 1-BUCIUM – FINALIZAT:

ALTE APARTAMENTE FINALIZATE SI IN 2014-Apartamente noi iasi mobilate

3 OCTOMBRIE 2013 -Apartamente noi iasi mobilate

3 OCTOMBRIE 2013 -Curte Exterioara fata Acces imobil

12 AUGUST 2013 -Primele finisaje la cheie

14 AUGUST 2013 -BLOC CASA NOUA APARTAMENTE NOI – EXTERIOR-IMPREJURIMI

30 Iulie 2013 -Panoramic