header proiect imobiliarConcept

Complexul rezidential CASĂ NOUĂ  aduna in acelasi loc toate calitatile unui spatiu european: armonie, spatiu, zone verzi si acces la zonele centrale ale orasului in imediata vecintate.

Finisaje

Confortul locatarilor este lucrul cel mai important de care se tine cont in proiectare, de aceea apartamentele vor fi finisate in perfecta armonie cu tendintele omului modern, practic, dar si exigent in ceea ce priveste locuinta personala.
Imbinand utilul cu placutul, pastrand echilibrul intre functional si estetic, specialistii nostri au introdus note de design ambiental, tinand cont de †dispersia luminii, †de dispunerea avantajoasa a mobilierului si a obiectelor† in spatiu, de culoare ca element definitoriu† al interiorului.
Pentru interior, conceptele cheie au fost modernismul, eleganta, spatiu generos.
Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, corespunzand ultimelor standarde in domeniul constructiilor.
La livrare, apartamentele sunt gata finisate cu materiale de calitate in culori si forme alese de cumparator dintre cele puse la dispozitie de catre dezvoltator. Totul, de la gresia de import la usile metalice , a fost special ales pentru a-ti oferi confortul si siguranta la care te astepti.

DOTARI:

Centrala termica individuala
Timplarie PVC
Parchet laminat
Usa metalica la intrare
Usi interioare din lemn
Finisaje (gresie, faianta) import
Vopsele lavabile
Pregatire pentru cablu TV, internet si telefon in fiecare camera
Obiecte sanitare si termice de la producatori de renume
Parcare exterioara
Intrerupatoare si prize de import
Pregatire pentru instalatii de climatizare.

CASA NOUA 1- BUCIUM

Imobilul CASA NOUA 1 se intinde pe o suprafata de 1200 mp si are in total 23 de unitati dispuse pe 5 nivele cu terase retrase. Securitatea rezidentilor va fi asigurata de un sistem de acces electronic, precum si de interfonul cladirii.Casa Noua  1 are 6 apartamente pe etaj. iar fiecare apartament este partitionat inteligent, cu spatii generoase inundate de lumina naturala si cu vedere panoramica.

Casă Nouă 1  ofera la vanzare apartamente cu 1,2,3 camere, atat cu plata cash cat si prin Programul Prima Casa sau alt tip de credit . Deoarece sunt apartamente noi sau in curs de finisare, viitorul proprietar poate opta pentru detalii de finisaj.

Suprafata apartamentelor:

pethouse 135 mp utili

 

CASA NOUA 3- NICOLINA 1

Imobilul CASA NOUA 3 se intinde pe o suprafata de 1950 mp si are in total 25 de unitati dispuse pe 4 nivele . Securitatea rezidentilor va fi asigurata  interfonul cladirii.Casa Noua 3  are 5 apartamente pe etaj,  cu suprafete generoase proiectate dupa noile standarde  intr-un imbil dotat cu lift.

Casă Nouă 3  ofera la vanzare apartamente cu 1 si  2 camere, iar  la cere pot fi edificate si apartamente  cu   3 camere;apartamentele se pot achizitiona atat cu plata cash cat si prin Programul Prima Casa sau alt tip de credit . Deoarece sunt apartamente noi sau in curs de finisare, viitorul proprietar poate opta pentru detalii de finisaj.

Suprafata apartamentelor:

1 camere : 40 mp utili

+ balcon

2 camere tip II: 60 mp utili

+ balcon

2 camere tip IV: 60 mp utili

+ balcon

2 camere tip I: 55 mp utili

+ 2 balcoane

2 camere tiP III: 60 mp utilli

+ 2 balcoane

3 camere: 70 mp utilli

+2 balcoane  – la cerere